Service Bioscoop zien

Het gebeurt niet vaak meer dat een bioscoop bekend staat om de service. Meestal willen mensen geen service meer, omdat men voor de film komt en niet voor de chips en bier of cola. Bij Service bioscoop Zien in Eindhoven willen ze hier niks van weten en kun je gewoon tijdens de film nog lekkers bestellen wanneer jij daar zijn in hebt.

Er is in Eindhoven voor de grootte van de stad een behoorlijk groot aanbod aan bioscopen. Zo heb je er dus service bioscoop Zien, Vue, Pathe, Natlab en nog een tweetal arthouse bioscopen. Leuk genoeg is het dus wel zo dat men elkaar aanvult; Vue, en Pathe zijn redelijke concurrenten van elkaar, maar Vue heeft weer Digitaal beeld met een 4K resolutie beamer, waar Pathe weer Imax en binnenkort 4D heeft. 4D is waar onder andere je stoelen meebewegen op het “ritme” van de film, maar geen van alleen hebben de huiselijke sfeer van een service bioscoop en sinds het ontstaan van dit merk bioscopen, is het ook wel gebleken dat beeld en geluid niet altijd overheersen, maar een gezellige bioscoop nog steeds een leuke uitstapje kan zijn. Combineer je dit met een etentje, is dit ook nog eens een ideale plek voor een eerste date, omdat in een service bioscoop onmogelijk een doodse stilte is.

Mocht je dus niet het maximale aan geld uit willen geven aan 3D, IMAX, IMAX3D of zelfs het spektakel van 4D bioscopen, dan ben je aan het goede adres voor een knusse kleine service bioscoop genaamd Zien in Eindhoven. Dan heb je ook nog eens wat geld over om na de film nog een drankje te doen.

mts_blogging