Vue Bioscoop

Ben je op zoek naar een grote, vrijwel nog splinter nieuwe bioscoop met het beste beeld en geluid wat Eindhoven te bieden heeft? Dan zit je goed in een Vue bioscoop. Waarom vertel ik je in dit artikel.

Voordat Vue in de stad gevestigd werd in het nieuwste gedeelte van het winkelhart in Eindhoven, waren er maar twee bioscopen, waarvan eentje de focus op comfort legt en de ander voor audio visueel geweld gaat. Laatste heeft het hard te halen nu dat Vue in town is, want ook deze bioscoop levert spektakel in beeld en geluid. Sterker nog, Vue Heeft een digitale laser beamer en daar bovenop ook nog eens Dolby Cinema, wat letterlijk 4 dagen nadat de Bioscoop in 2014 geopend werd in Nederland werd geïntroduceerd. Eindhoven had een van de eerste bioscopen ter wereld met deze techniek.

Uiteraard zijn de ticketprijzen ietwat duurder dan bij de concurrenten, maar wat je er voor terug krijgt is fenomenaal mooi en goed. Als je dus op zoek bent naar de optimale bioscoop ervaring, kun je deze dagen het allerbeste nog terecht bij een Vue bioscoop. Eindhoven is niet de enige meer met deze techniek.

mts_blogging