Mijn liefde voor de film.

Ja, ook ik ga graag naar de film. Ik heb een abonnement bij Pathe bioscopen lopen om elke dinsdag naar de sneak te gaan en elke vrijdag naar een 3D of (3D) IMAX vertoning. Een sneak is een vertoning van een film waarvan je niet weet welke dit gaat worden. Meeste van de tijd zijn deze films ook wat goedkoper om te bezoeken, want het kan tegenvallen. Niet voor ons, want wij als vaste sneak groep lopen zelden een film uit. Niet dat we van elke soort films houden, het is gewoon een principe.

Ikzelf houdt heel erg van SF en “mooie plaatjes” actiefilms. Een mooie plaatjes film is waar het meer over de special effects gaat als om het verhaal. De film Pacific Rim is hier een perfect voorbeeld van. Veel actie, matig acteerwerk (daar geef ik weinig om) en heel veel special effects om er een spektakel van te maken.

Wij bezoeken de bioscoop om er even uit te zijn, verrast te worden door veel lawaai en actie. De een gaat naar de kermis hiervoor, ik kom al bijna 18 jaar elke week weer in dezelfde bioscoop voor een andere film en ik ga dit nog zo lang doen als ik maar kan!

mts_blogging