Pathe

Niet alleen is deze keten grondlegger van de grotere bioscopen in Nederland, maar ook van de nieuwere technieken die betrekking hebben op de ervaring. Zo is er in elke grotere dependance van het bedrijf wel een (3D) IMAX zaal te vinden, een standaard 3D zaal en een aantal normale zalen. Maar wat maar Pathe nou speciaal?

Zo is er buiten al dat moois wat hierboven omschreven staat, ook de mogelijkheid een film te bekijken naar beeld functie in VIP arrangement. Hier kun je voor een bepaalde prijs een betere stoel krijgen en onbeperkt snacks en drinken. Daarnaast is Pathe ook degene geweest die het eerste met een abonnement is gekomen voor vaste bezoekers. Voor een vast bedrag per maand kun je ongelimiteerd veel naar de bioscoop en afhankelijk welk abonnement je hebt gekozen, ook nog naar de 3D of IMAX vertoningen. Helaas (en gelukkig) is er nog geen VIP abonnement, want ik snack de hele bar leeg.

De kwaliteit van het geluid is zeer goed te noemen en er is zelden wat mis met de kwaliteit van het beeld en de klantenservice is zeer goed te noemen. Wil je dus naar een wat specialere voorstelling, is Pathe zeker een aanrader

mts_blogging