Duitse Belasting gaten

Er bestaat een producent, die zijn fans meer haat dan de fans hem. Hele petities zijn over het internet gegaan om hem voorgoed uit de filmindustrie te verbannen. Dit is uiteraard nooit gelukt omdat deze goede man een bijzonder interessant belasting plan had. Hierdoor gaat Uwe Boll de boeken in als een van de slechtste producenten die de filmografie heeft ooit heeft gekend. Het bespijt mij dan ook, zonder een mening te vormen, dat ik net tijdens het onderzoeken van deze wel edele heer Boll, heb gezien dat ie weer aan het produceren is geslagen.

<p>Op een of andere manier heeft deze goede man de beste computerspel licenties gekregen om mee te werken en keer op keer veranderde hij ze in nachtmerries van films. En hij wist precies wat hij deed, want ten tijde van het maken van de films, wist hij dat de Duitse overheid een retour gaf op films die geflopt waren als deze voor de helft in Duitsland waren gefilmd. Dit deed hij dan ook en elke keer dat er een film mislukte als succes, kreeg hij de belasting hiervan.

Uiteindelijk heeft hij toch eieren voor zijn geld gekozen en is een restaurant begonnen, wat blijkbaar stukken beter is dan de films die hij maakte.

mts_blogging